• Kun online
Cykelvask Lime Weldtite 1L med 30 ml ekstra koncentrat (giver 1 L ekstra Lime cykelvask).
search
  • Cykelvask Lime Weldtite 1L med 30 ml ekstra koncentrat (giver 1 L ekstra Lime cykelvask).

Cykelvask Lime Weldtite 1L med 30 ml ekstra koncentrat (giver 1 L ekstra Lime cykelvask).

Ikke på lager
114,00 DKK
Antal

Lige ud af Weldtite-laboratoriet, en pikant og frisk formel, der sætter gang i, og efterlader hver anden cykelrens i støvet.
Vi har undersøgt, hvordan ryttere ønsker at rengøre deres cykler og har skabt en blanding, der er så unik og kraftfuld, at skrubning af din cykel for at "aktivere" en formel virkelig hører fortiden til.
30 ml Reload er et superkoncentrat, der udgør op til 1L Bike Cleaner.
Brug af Reload reducerer plastikforbruget sammenlignet med at købe en ekstra flaske Lime Bike Cleaner. Men det er ikke alt, det er en win-win på prisen med mere end 50% besparelse i forhold til at købe den ekstra flaske.
INSTRUKTIONER: Overspøjt først cyklen med Mist-indstillingen for at give en jævn dækning af Bike Cleaner. Lad den stå i 1 minut for at lade Bike Cleaner virke, før du sprøjter overskydende snavs med Blast-indstillingen. Efter at have ventet yderligere 1 minut skal du blot tørre Bike Cleaner af med en våd klud eller skyl med vand.
GENOPFYLDNING: Efter at have brugt 1L flasken Bike Cleaner, fyldes den med vand til linjen markeret nær toppen af ​​etiketten. Tilsæt 30 ml Reload og ryst godt for at blande produktet med vandet. 
For at beskytte din ramme yderligere, anbefales brug af Weldtite Rapid Ceramic Shield mellem vaskene.
 
 
 
WELDTITE
03129
5013863031291
0

Værktøj & Vedligeholdelse Olie, Fedt og Vedligeholdelse Vask, rengøring & rengøringssæt
Ingen Tags