• Kun online
Renseskum Thunder Foam Chain Degreaser (500ml) Weldtite
search
  • Renseskum Thunder Foam Chain Degreaser (500ml) Weldtite

Renseskum Thunder Foam Chain Degreaser (500ml) Weldtite

Ikke på lager
93,00 DKK
Antal

Slip kraften fra Thunder Foam Chain Degreaser løs med en frisk citrusduft.
Thunder Foam Chain Degreaser er den ultimative løsning til cyklister, der kræver det bedste inden for cykelvedligeholdelse. Konstrueret til at trænge dybt ind i kædeled og drivlinjekomponenter. Thunder Foam Chain Degreaser er et højtydende affedtningsmiddel der skummer op ved påføring og leverer uovertruffen rengøringsstyrke og nedbryder genstridige rester hurtigt og effektivt.
Med ubesværet og præcis påføring sikrer produktets rige skummende kvalitet fuldstændig dækning i alle afkroge af din drivlinje.
Thunder Foam Chain Degreaser er hurtig, nem og sjov at bruge. Påfør blot direkte på kæden, kassetten og pulley-hjulene. Lad stå i et minut for at udføre sin magi, og arbejd derefter videre med en klud eller børste. Hvis tiden er presset, vil en hurtig skylning med vand fjerne eventuelle spor af skum.
Thunder Foam Chain Degreaser vil efterlade din drivlinje skinnende ren og duftende frisk, klar til at dit smøremiddel kan påføres. Vi anbefaler Ceramic Lube til varienrende forhold og Dry Wax til tørre forhold.
 
 
WELDTITE
03097
5013863030973
0

Værktøj & Vedligeholdelse Olie, Fedt og Vedligeholdelse Vask, rengøring & rengøringssæt
Ingen Tags