• Kun online
Magnetlygte - Reelight CPH SL200/220
search
  • Magnetlygte - Reelight CPH SL200/220

Magnetlygte - Reelight CPH SL200/220

På fjernlager
Leveringstid 3-5 hverdage
100,00 DKK
Antal

Magnetlygte - Reelight CPH SL200/220CPH 

Den Ultimative Magnetlygte til Din Cykel

Er du på udkig efter en pålidelig og kraftfuld cykellygte, der både giver optimal sikkerhed og langvarig holdbarhed? Så er CPH Light forlygte fra Reelight det oplagte valg. Denne opgraderede version af den populære SL200-serie bringer moderne teknologi, bedre design og øget synlighed sammen i én enkelt løsning, der sikrer dig en bedre cykeloplevelse både dag og nat 

Avanceret LED-teknologi og forbedret optik

En af de mest markante opgraderinger i Reelight CPH Light er brugen af en kraftfuld LED i kombination med en ny og forbedret optik. Dette betyder, at lyset fra lygten ikke bare er skarpere, men også bedre fordelt over et bredere område. Den optimale lysfordeling gør det nemmere for andre trafikanter at se dig i trafikken – uanset om du kører på landevejen eller gennem byens gader. Den øgede synlighed giver dig ekstra tryghed, når du er ude at cykle i mørket.

Innovativt magnetdrevet system

CPH Light bruger et magnetmodul til at drive lygten, hvilket betyder, at du aldrig skal tænke på batterier eller opladning. Lygten tændes automatisk, så snart du begynder at cykle, og blinker med et skarpt lys, der gør dig synlig for bilister, fodgængere og andre cyklister. Det er en superpraktisk løsning, der både sikrer dig en konstant strømkilde og gør, at du aldrig risikerer at løbe tør for lys midt på din cykeltur.

Øget synlighed og sikkerhed

En af de største fordele ved CPH magnetlygten er dens evne til at tænde automatisk under kørsel, hvilket betyder, at du altid er synlig, uanset hvornår du cykler. En dansk undersøgelse viser faktisk, at cykellygter med kørelys kan reducere ulykker med hele 47%. Med en CPH magnetlygte på din cykel er du derfor ikke bare mere synlig – du bidrager også til en sikrere færdsel på vejene. Lygten er desuden godkendt efter dansk lovgivning, der kræver, at cykellygter skal kunne ses på over 300 meters afstand.

Designet til at klare danske vejrforhold

Det danske vejr kan være uforudsigeligt, men CPH Light er bygget til at modstå de barske forhold, hvad enten det er regn, sne eller kraftig blæst. Lygten er testet til at klare netop det omskiftelige klima, vi oplever i Danmark, så du kan være sikker på, at den fungerer fejlfrit uanset vejret. Der er ingen grund til at bekymre sig om kortslutninger eller vand, der trænger ind i lygten – CPH Light er lavet til at holde.

Perfekt pasform til moderne cykler

Forlygten er også designet med fokus på brugervenlighed og alsidighed. Beslaget er forlænget, hvilket gør den kompatibel med cykler, der bruger skivebremser op til 180 mm. Dette betyder, at du kan montere lygten på næsten enhver type cykel – uanset om det er en citybike, mountainbike eller el-cykel. Beslagets holdbare design gør det nemt at fastgøre lygten sikkert og stabilt, så du undgår problemer med vibrationer eller løs montering.

Optimal funktion dag og nat

Uanset om du cykler til arbejde om morgenen eller tager en aftentur gennem byen, vil CPH Light forlygten sikre, at du er synlig for andre trafikanter. Det blinkende lys fungerer optimalt både i dagslys og om natten, så du er sikret synlighed hele døgnet rundt. Dette er en vigtig funktion, især i vintermånederne, hvor det hurtigt bliver mørkt.

Hvorfor vælge CPH Light?

Når du vælger CPH Light forlygten, får du en kombination af innovation, funktionalitet og sikkerhed. Den magnetdrevne teknologi eliminerer behovet for batterier, og den kraftfulde LED-teknologi med forbedret optik sikrer, at du altid er synlig. Samtidig er lygten designet til at modstå de danske vejrforhold, hvilket gør den til et oplagt valg for cyklister, der vil have en lygte, der både er holdbar og effektiv.

Specifikationer:

  • Magnetdrevet system – ingen batterier eller opladning.
  • Forlygte med skarpt blinklys.
  • Automatisk tænding under kørsel – synlig dag og nat.
  • Testet og godkendt efter dansk lovgivning (synlighed på 300 meter).
  • Passer til cykler med skivebremser op til 180 mm.
  • Modstandsdygtig over for det danske vejr.

CPH Light er den perfekte magnetlygte for dig, der ønsker en vedligeholdelsesfri og pålidelig løsning, der både øger din synlighed og sikkerhed på vejene. Besøg din lokale cykelforhandler og få fingrene i denne innovative lmagnetygte – det er en investering i din sikkerhed og tryghed, når du cykler.




 

 

REELIGHT
SL300FX
5707865131041
10

Lygter & Elektronik Cykellygter Magnetlygter
Ingen Tags