• Kun online
Hammer med håndtag i asketræ - USAG
search
  • Hammer med håndtag i asketræ - USAG

Hammer med håndtag i asketræ - USAG

På fjernlager
Leveringstid 3-5 hverdage
223,00 DKK
Antal

Hammer med håndtag i asketræ – USAG

Tysk model med fladt firkantet hoved og symmetrisk pen

Denne USAG hammer er en tysk model, der er kendetegnet ved sit klassiske, funktionelle design og sin pålidelige kvalitet. Den er udstyret med et fladt firkantet hoved og en symmetrisk pen, som gør den velegnet til præcisionsarbejde inden for mange forskellige anvendelsesområder. Med en vægt på 300 g er denne hammer den perfekte balance mellem styrke og manøvredygtighed, hvilket gør den ideel til både professionel og hjemmebrug.

Håndtag i asketræ – Komfort og holdbarhed

En af de mest bemærkelsesværdige træk ved denne hammer er det ergonomisk designede håndtag i asketræ. Asketræ er kendt for sin styrke og fleksibilitet, hvilket gør det ideelt til værktøjshåndtag. Det sikrer en behagelig grebsoplevelse, selv under længerevarende brug, og reducerer belastningen på hænderne. Træets naturlige egenskaber gør også, at håndtaget kan absorbere stød, hvilket mindsker risikoen for træthed og skader over tid.

Det glatte trægreb giver også en klassisk æstetik, som er kendetegnende for traditionelle værktøjer, samtidig med at det bevarer den funktionalitet og holdbarhed, som kræves i moderne værksteder.

Fladt firkantet hoved for præcision

Hammerens flade, firkantede hoved gør den særligt velegnet til præcisionsarbejde. Dette design giver et stort slagområde, hvilket gør det lettere at ramme præcist og effektivt ved hver gang. Det er især nyttigt i situationer, hvor nøjagtighed er afgørende, for eksempel ved tømrerarbejde eller montage af fine metaldele. Det flade hoved sikrer, at slagene fordeles jævnt, hvilket reducerer risikoen for skader på materialerne.

Symmetrisk pen for alsidighed

Den symmetriske pen på denne hammer tilføjer alsidighed til dens anvendelsesmuligheder. Penen er perfekt til opgaver, der kræver finpudsning eller detaljearbejde, som at rette eller forme metal eller andre materialer. Dens symmetriske design gør det muligt at bruge hammeren fra flere vinkler og giver ekstra kontrol under opgaven. Denne funktion er særlig værdifuld for fagfolk, der arbejder med materialer, hvor præcision er altafgørende.

Vægt på 300 g – Perfekt balance mellem kraft og kontrol

Med en vægt på 300 g tilbyder denne hammer en optimal balance mellem kraft og kontrol. Den er tung nok til at levere kraftige slag, men stadig let nok til at give præcis manøvrering. Denne balance gør den ideel til et bredt spektrum af opgaver, fra tømrerarbejde til metalarbejde, hvor både styrke og nøjagtighed er nødvendige. Den moderate vægt sikrer også, at hammeren kan bruges over længere perioder uden at forårsage træthed i armene.

USAG værktøj – Kvalitet siden 1926

Som en del af USAG-serien kan du være sikker på, at denne hammer er fremstillet med højeste standarder for kvalitet og holdbarhed. USAG er en italiensk værktøjsproducent med en historie, der går tilbage til 1926, og de er kendt for at kombinere innovation med traditionel håndværksmæssig kvalitet. Deres værktøjer er designet til at imødekomme de strengeste krav fra både professionelle håndværkere og hobbyister, hvilket gør dem til et pålideligt valg for dem, der søger værktøj i verdensklasse.

Konklusion

Denne USAG hammer med håndtag i asketræ, fladt firkantet hoved og symmetrisk pen er et uundværligt værktøj til ethvert værksted. Den kombinerer traditionelt design med moderne funktionalitet og er bygget til at holde i mange år. Med dens ergonomiske håndtag, præcise hoved og alsidige pen er den ideel til både præcisionsarbejde og tungere opgaver, hvor der kræves kraft og kontrol.

USAG
4-382
8010239036017
10

Værktøj & Vedligeholdelse Værktøj | standard Hamre
Ingen Tags