• Kun online
BBB Bio E-bike lube long lasting 100 ml.
search
  • BBB Bio E-bike lube long lasting 100 ml.
  • BBB Bio E-bike lube long lasting 100 ml.

BBB Bio E-bike lube long lasting 100 ml.

Ikke på lager
88,00 DKK
Antal

BBB BioEbikeLube Kædesmøremiddel: Den Bæredygtige Løsning til Din Elcykel

Når du vælger det rigtige kædesmøremiddel til din elcykel, er det vigtigt at finde et produkt, der ikke kun leverer optimal ydeevne, men også tager hensyn til miljøet. BBB BioEbikeLube kædesmøremiddel tilbyder netop dette. Fremstillet af 100% biologisk nedbrydelige og plantebaserede ingredienser, repræsenterer det en ny standard inden for kædesmøring. Med sin tykke glidecreme-formulering er BioEbikeLube designet til at modstå de særlige udfordringer, som elcykelkæder med højt drejningsmoment præsenterer. Dette gør det til det ideelle valg for både pendlerne og de mere eventyrlystne cyklister.

Optimal Ydeevne i Alle Forhold

BioEbikeLube er udviklet med fokus på at reducere friktion, hvilket er afgørende for at forlænge levetiden på din kæde. Ved at mindske friktionen mellem kæden og tandhjulene forbedrer dette smøremiddel kædens rotation og sikrer, at du får en jævn og effektiv cykeltur, uanset terræn og vejrforhold. En af de mest imponerende egenskaber ved BioEbikeLube er dets evne til at beskytte mod korrosion, hvilket er en særlig vigtig faktor for elcykler, der ofte bruges i både bymiljøer og mere udfordrende udendørsforhold.

Bæredygtighed i Fokus

I en verden, hvor bæredygtighed er blevet en topprioritet, skiller BioEbikeLube sig ud som et ansvarligt valg for miljøbevidste cyklister. Produktet er ikke kun 100% plantebaseret, men det er også biologisk nedbrydeligt inden for 28 dage. Dette betyder, at når du bruger BioEbikeLube, kan du have ro i sindet ved at vide, at du ikke belaster miljøet med skadelige kemikalier. Derudover er produktet helt fri for PTFE og petrokemiske stoffer samt mikroplastik, hvilket gør det til et sikkert valg for både dig og naturen.

Skræddersyet til Elcykler

Elcykler kræver en speciel tilgang, når det kommer til smøremidler. BioEbikeLube er specifikt designet til at imødekomme kravene fra elcykelkæder med højt drejningsmoment. Den tykke konsistens giver fremragende trykmodstand, hvilket er vigtigt for at forhindre slid og for at sikre, at kæden fungerer optimalt, selv under belastning. Dette smøremiddel er også velegnet til brug i alt slags vejr, hvilket gør det til et ideelt valg for cyklister, der ønsker at køre året rundt. Uanset om det er regnvejr, sne, eller tørre forhold, vil BioEbikeLube fortsætte med at beskytte og forbedre din cykels ydeevne.

Let Anvendelse og Langvarig Effekt

En anden fordel ved BioEbikeLube er den lette påføring. Med en volumen på 100 ml er det let at have med sig, og den praktiske flaske gør det nemt at anvende produktet præcist, hvor det er nødvendigt. Det tykke smøremiddel trænger ind i kæden og skaber en beskyttende barriere, der holder snavs og skidt på afstand. Dette betyder, at din kæde forbliver renere i længere tid, hvilket yderligere reducerer behovet for hyppig vedligeholdelse og rengøring.

Specifikationer

  • Flaske volumen: 100 ml
  • Type smøremiddel: Olie
  • Velegnet til vejrtype: Alt vejr
  • Plantebaseret: Ja
  • Biologisk nedbrydeligt: Ja
  • PTFE og petrokemisk fri: Ja
  • Mikroplastikfri: Ja
  • Vægt: 120 g

Konklusion

BioEbikeLube kædesmøremiddel er det ideelle valg for cyklister, der ønsker at kombinere effektiv ydeevne med et bæredygtigt fokus. Med sin evne til at reducere friktion, beskytte mod korrosion og modstå alle vejrforhold, er dette smøremiddel designet til at levere langvarig ydeevne, som du kan stole på. Uanset om du pendler til arbejde eller tager på længere ture, vil BioEbikeLube sikre, at din elcykel fungerer optimalt. Vælg et produkt, der er godt for dig og godt for planeten – vælg BioEbikeLube.

BBB
B7-40201
8716683138924
0

Værktøj & Vedligeholdelse Olie, Fedt og Vedligeholdelse E-bike
Ingen Tags