• Kun online
Rensevæske KROON BioSolXT I sprøjteflaske 500ml (6) Også for renseboks
search
  • Rensevæske KROON BioSolXT I sprøjteflaske 500ml (6) Også for renseboks

Rensevæske KROON BioSolXT

På fjernlager
Leveringstid 3-5 hverdage
113,00 DKK
Antal

Rensevæske KROON BioSolXT

BioSol XT er et meget kraftfuldt, bionedbrydeligt affedtningsmiddel, der effektivt fjerner olie, fedt, voksbehandling og rengøringsmidler fra metal, aluminium, titanium, kulstof og plastik. Dette alsidige produkt er perfekt til cykler, motorcykler og andre køretøjer, der kræver grundig rengøring. BioSol XT er frit for opløsningsmidler og fosfater, hvilket gør det til et miljøvenligt valg, og det kan nemt opblandes med vand for at tilpasse styrken til din rengøringsopgave.

For at anvende BioSol XT skal du blot spraye det på overfladen og børste det med en blød børste. Lad det virke i et par minutter for optimal effekt. Skyl derefter med vand og tør med en blød, fnugfri, absorberende klud, eller blæs det tør med luft. For at sikre, at din kæde fungerer optimalt efter rengøring, anbefales det at fedte den ind så hurtigt som muligt med et af produkterne fra TefTec- eller BioTec-sortimentet.

KROON BioSol XT kommer i en praktisk sprøjteflaske på 500 ml, og der er også mulighed for brug med renseboks.

Dette gør det til en ideel løsning til både hjemmebrug og professionelle værksteder. Hold din cykel eller køretøj i topstand med KROON BioSol XT – den perfekte partner til effektiv rengøring og vedligeholdelse!