• Kun online
Lumos Ultra E-bike hjelm med MIPS (space blue). Str. M/L (54-61cm). Cykelhjelm med integrerede lygter, blinklys og bremselys.
search
  • Lumos Ultra E-bike hjelm med MIPS (space blue). Str. M/L (54-61cm). Cykelhjelm med integrerede lygter, blinklys og bremselys.
  • Lumos Ultra E-bike hjelm med MIPS (space blue). Str. M/L (54-61cm). Cykelhjelm med integrerede lygter, blinklys og bremselys.
  • Lumos Ultra E-bike hjelm med MIPS (space blue). Str. M/L (54-61cm). Cykelhjelm med integrerede lygter, blinklys og bremselys.
  • Lumos Ultra E-bike hjelm med MIPS (space blue). Str. M/L (54-61cm). Cykelhjelm med integrerede lygter, blinklys og bremselys.
  • Lumos Ultra E-bike hjelm med MIPS (space blue). Str. M/L (54-61cm). Cykelhjelm med integrerede lygter, blinklys og bremselys.

Lumos Ultra E-bike hjelm med MIPS (space blue). Str. M/L (54-61cm). Cykelhjelm med integrerede lygter, blinklys og bremselys.

Ikke på lager
1.382,00 DKK
Antal

Ultra E-bike er Lumos' nyeste hjelm målrettet cyklister, der ønsker en hjelm med visir og er godkendt til elcykler (NTA 8776). Ultra E-bike har 110LED pærer fordelt med 30 foran, 13 i hver side på visiret og 64 bag på hjelmen -  det giver fuld 360˚ dækning og sikrer, at cyklisten bliver set af bilister fra alle vinkler.
Ultra E-bike har også blinklys, som aktiveres ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening eller et Apple Watch. Ultra E-bike er udstyret med et click-dial-tilpasningssystem for at sikre, at den sidder fast, men alligevel komfortabelt, på hovedet. Ultra E-bike er justerbar fra 54-61 cm via click-dial-tilpasningssystemet og passer til de fleste voksne og teenagere.

 

Tjek vores Youtube kanal for mere information og vejledning i brug af Lumos hjelme



Optimalt placerede lygter
Det er videnskabeligt bevist. Lygter placeret i øjenhøjde er mere synlige end traditionelle cykellygter. Med 110 integrerede LED pærer og designet til at give 360˚ synlighed, vil du være mere synlig for bilister overalt omkring dig.



Vær forudsigelig i trafikken. Signalér dine hensigter.
Dine integrerede blinklys kan aktiveres ved hjælp af den medfølgende Lumos fjernbetjening, der monteres på cykelstyret.



Lys On/off
Efter at have parret Ultra E-bike til din iOS/Android-app og dens medfølgende styrmonterede trådløse fjernbetjening, er aktivering af dens lys, så simpelt som at trykke én enkelt gang på en knap.
Lyset tændes og slukkes via tænd/sluk-knappen bag på hjelmen. Gentagne tryk på knappen giver dig mulighed for at vælge mellem tre forskellige lystilstande. Din sidst valgte lystilstand gemmes i Lumos Ultra E-bikes hukommelse og aktiveres automatisk næste gang du tænder lyset i hjelmen



Lumos app
Via  app’en kan du programmere de blinkende mønstre for både forlygten og baglygterne i hver tilstand, eller du kan bare benytte standardindstillingerne: Hurtige udbrud af tre blink, langsommere individuelle blink eller en ikke-blinkende konstant tilstand. Hverken appen eller din smartphone er påkrævet efter den indledende opsætning.



Blinklys
For at aktivere blinklysene (som også er baglygterne), trykker du blot på L- eller R-knappen på fjernbetjeningen. LED'erne på den tilsvarende side af hjelmen vil begynde at blinke gult, mens dem på den anden side konstant vil lyse rødt. Derudover bipper hjelmen konstant for at fortælle dig, at blinklyset virker, med en række enkelte bip for blink til venstre og en serie på to for blink til højre (Lyden kan slås fra i app’en) For at slukke indikatoren skal du blot trykke på knappen igen.



Fjernbetjening (Bluetooth) til kontrol af blinklys-funktion
Den ekstra avancerede Lumos Plus fjernbetjening (LU-1011) indeholder et accelerometer, som bruges til at aktivere hjelmens bremselys. Ved hjælp af appen kan du justere følsomheden af ​​accelerometeret, plus du kan vælge om du ønsker, at lysene skal flimre eller lyse gult, når du hurtigt decelererer. At have bremselyset aktiveret reducerer dog batteriets levetid, men det kan som sagt de-aktiveres via appen.
Hvis du ikke benytter Lumos Plus fjernbetjening (og bare holder dig til standard fjernbetjeningen), har du ikke bremselysfunktionen.

Fjernbetjeningerne leveres med gummibånd i forskellige størrelser, så den kan fastgøres til enhver styrdiameter og fjernbetjeningen kan vendes i alle retninger og passer derfor på enhver styrform.



Apple Watch kompatibel
Hvis du har et Apple-ur, kan du parre det med Lumos Ultra E-bike og derved styre blinklysene ved blot at løfte armen (Gesture Recognition).



Ekstrem ventilation
Ultra E-bike er designet med 22 ventilationsåbninger med dybe indre kanaler. De hjælper med at holde dig kølig på varme dage, men samtidig yder hjelmens øvrige design beskyttelse mod kulde på kolde dage.


Visir
Anti-ridse & brudsikker polycarbonat med i alt 26 integrerede LED pærer (13 i hver side).



Magnetic Fidlock
Ultra E-bike er udstyret med Magnetic Fidlock spænde.



Mere end 10 timers batterilevetid
Lumos Ultra E-bike hjelmen er drevet af et 3.7V & 1300mAh batteri, som kan genoplades via USB.



Certificeret i henhold til internationale sikkerhedsstandarder
NTA 8776*, IPX6, CPSC, F1447, AS/NZS2063:2008, EN1078:2012 & A1:2012



Vandtæt hele året rundt.
Fra de varme solskinsdage om sommeren til de frysende storme om vinteren, Lumos Ultra E-bike er klassificeret IPX6 vandtæt, hvilket gør at den kan bruges hele året rundt.



Bremselys for ekstra sikkerhed
Lumos Ultra E-bike kan også kobles til Lumos Premium Remote (en separat opgradering) der registrere, når du sætter farten ned. Når dette sker, vil din Lumos Ultra E-bike blinke en række lyse blinkende mønstre for at henlede opmærksomheden på dig.



Features du kan tilpasse 100 % efter dine ønsker og behov
Lumos Companion-appen giver dig mulighed for virkelig at tilpasse din hjelm til dine behov. Du kan tilpasse dine lysblinkmønstre, blinklys, bremselygter, tjekke din batterilevetid og meget mere. Du kan også spore dine ture og synkronisere med Strava og Apple Health.



Aerodynamisk profil
Slank profil med konturer og hårport (til hestehale)



Komfortlys
Hvis du cykler steder hvor der ikke er gadebelysning giver Lumos Ultra E-bike dig oplevelsen af at cykle i et oplyst område. Oplevelsen er rar, beroligende og giver følelsen af tryghed og sikkerhed. Har du behov for at finde ting i din cykeltaske eller reparer en defekt på cyklen i et uoplyst område, er Lumos Ultra E-bikes lys en uvurderlig hjælp. Cykler du i mørke og får behov for at se hvad klokken er på dit armbåndsur – det er ikke noget problem med Lumos Ultra E-bike.



VIGTIGT
Lumos Ultra E-bike gør dig markant mere synlige for andre trafikanter, men er ikke designet til at oplyse vejen og kan derfor ikke erstatte traditionelle cykellygter. Lumos Ultra E-bikes lygter kan ikke godkendes som cykellygter i Danmark fordi dansk lovgivning kræver at cykellygter er monteret på selve cyklen og derfor kun må benyttes som supplement til cykellygter.



SPECIFIKATIONER


Led konfiguration (front): 30 hvide LED pærer

Led konfiguration (front, venstre side): 13 gule + 13 hvide LED pærer

Led konfiguration (front, venstre højre): 13 gule + 13 hvide LED pærer

Led konfiguration (bag): 64 røde LED pærer

Visir:  Anti-ridse & brudsikker polycarbonat

Batter: 3.7V 1300mAh Lithium Polymer genopladelig

Brændetid: Op til 10 timers lys på en opladning

Opladningstid: 3 timer

Ventilation: 22 ventilationsåbninger med dybe indre kanaler

FIT system:  Slank profil med konturer og hårport (til hestehale)

Lukkesystem (hagerem): Magnetic Fidlock

Vægt: 530g (str. M-L)

Certificeringer: NTA 8776:2016 en*, IPX6, CPSC, F1447, AS/NZS2063:2008, EN1078:2012 & A1:2012

Automatisk bremselys (valgfri opgradering)

 

 

 src=

*NTA 8776 godkendt hjelme yder mere dækning omkring baghovedet og tindingerne. Sammenstødshastigheden i NTA 8776 testen er øget med 21 %. Cykelhjelme tests normalt ved at udsætte dem for et sammenstød, fra 1,6 meters højde, mod en armbolt, NTA 8776 testen foregår fra 2,24 meters højde. Det øger energien i sammenstødet med 43 %.

Rådet for Sikker Trafik anbefaler brug af cykelhjelme til elcykler der er NTA 8776, fordi de beskytter bedre end en almindelig cykelhjelm.

Det er et lovkrav at benytte hjelm på Speed Pedelec cykler, som kan opnå en hastighed på op til 45 km't.

 

 

 

LUMOS
LU-EM1002
810059473041
0

Beklædning Beklædning | Mænd Hjelme
Ingen Tags