• Kun online
Brunox LUB & CORE Kædespray
search
  • Brunox LUB & CORE Kædespray

Brunox LUB & CORE Kædespray

På fjernlager
Leveringstid 3-5 hverdage
95,00 DKK
Antal

Super Korrosionsbeskyttende Spray fra Brunox

Når det kommer til korrosionsbeskyttelse og optimal smøring af bevægelige dele, er Brunox LUB & COR en pålidelig løsning. Denne vejrbestandige spray er specielt designet til at beskytte cykeldele og andre bevægelige komponenter mod rust og korrosion, selv under ekstreme vejrforhold. Med sin syrefri sammensætning og langvarige effekt er Brunox LUB & COR den perfekte partner til at holde din cykel eller andre mekaniske dele i topform.

Brunox LUB & COR kommer i en praktisk 400 ml sprayflaske, hvilket gør det nemt at påføre beskyttelsen præcist der, hvor du har brug for det. Dette produkt danner en ensartet, ikke-tørrende og gennemsigtig smøre- og korrosionsfilm, som beskytter dine dele mod slid og rust, selv under de hårdeste vejrforhold. Med Brunox LUB & COR får du ikke bare en smøremiddel, men også et pålideligt korrosionsbeskyttelsesmiddel, som sikrer, at dine mekaniske dele fungerer optimalt og holder længere.

Optimal Beskyttelse i Alt Slags Vejr

En af de største fordele ved Brunox LUB & COR er dens alsidighed og pålidelighed under forskellige vejrforhold. Uanset om du cykler i regn, sne eller frost, kan du stole på, at dette produkt yder maksimal beskyttelse. Den stærkt hæftende korrosionsbeskyttelse bliver ikke skyllet væk, selv når du kører i regn eller saltvand, hvilket er afgørende for at sikre, at dine cykeldele, såsom kæder og gear, fungerer optimalt i længere tid.

Brunox LUB & COR er også specielt effektiv i frostvejr, hvor mange andre smøremidler ofte fejler. Den transparente film beskytter de bevægelige dele uden at tørre ud eller miste sin smøreevne. Dette gør det til en ideel løsning for dem, der bruger deres cykler eller andre mekaniske udstyr i ekstreme vejrforhold.

Langvarig Korrosionsbeskyttelse

Når du bruger Brunox LUB & COR, kan du være sikker på, at dine dele vil være beskyttet i længere tid. Den stærkt hæftende film, som produktet danner, garanterer op til fem gange længere korrosionsbeskyttelsesintervaller end traditionelle smøremidler. Dette betyder, at du kan minimere vedligeholdelse og stadig sikre, at dine dele er godt beskyttet mod rust og korrosion.

Den syrefri olieformulering sikrer også, at produktet ikke forårsager nogen form for skade på metaloverflader. Tværtimod danner Brunox LUB & COR en beskyttende barriere, der forhindrer skadelige elementer som fugt, salt og snavs i at nå ind til metaloverfladen, hvilket forlænger levetiden af de dele, du anvender det på.

Ideel til Opbevaring og Overvintring

Hvis du planlægger at opbevare din cykel eller andet mekanisk udstyr i længere perioder, er Brunox LUB & COR en uundværlig løsning. Produktet yder en optimal beskyttelse, selv under opbevaring, hvor risikoen for korrosion ofte er højere på grund af fugt og stillestående luft. Med Brunox LUB & COR kan du sikre, at dine dele forbliver korrosionsfri, selv når de står stille i flere måneder.

Dette gør det til et fremragende valg for cyklister, der opbevarer deres cykler over vinteren, samt for mekanikere og hobbyfolk, der ønsker at sikre, at deres værktøj og maskiner forbliver i god stand under længere opbevaringsperioder.

Nem Anvendelse og Alsidighed

Brunox LUB & COR er utrolig nem at anvende. Den praktiske sprayflaske gør det muligt at påføre produktet jævnt og præcist på selv svært tilgængelige steder. Olien er 100% syrefri, hvilket betyder, at den er sikker at bruge på forskellige typer metaller og overflader uden at risikere skader. Uanset om du bruger det til din cykelkæde, gear, hængsler eller andre mekaniske dele, kan du stole på, at det giver en ensartet smøreevne og langvarig beskyttelse.

Dette gør Brunox LUB & COR til et alsidigt produkt, der kan bruges på alt fra cykler til motorcykler, værktøj og industrielle maskiner. Produktet er testet til at modstå danske vejrforhold, hvilket betyder, at det kan håndtere de udfordringer, du måtte støde på i det daglige, uanset om du kører i byen eller på lange ture i naturen.

Specifikationer for Brunox LUB & COR

  • 400 ml sprayflaske for nem anvendelse
  • Syrefri olie, der sikrer optimal beskyttelse uden risiko for skader
  • Effektiv beskyttelse mod korrosion og rust, selv under ekstreme vejrforhold
  • Testet til at modstå danske vejrforhold, herunder regn og saltvand
  • Danner en ikke-tørrende, kompakt og gennemsigtig smøre- og korrosionsfilm
  • Garanterer op til fem gange længere korrosionsbeskyttelsesintervaller sammenlignet med andre smøremidler

Med Brunox LUB & COR får du et produkt, der leverer på alle fronter. Uanset om du bruger det til din cykelkæde, gear eller andre bevægelige dele, kan du stole på, at det vil holde dine dele smurte og beskyttede mod rust og korrosion i lang tid. 

BRUNOX
SP400
7610567954048
10

Værktøj & Vedligeholdelse Olie, Fedt og Vedligeholdelse Smøremidler