• Kun online
Olie KROON EXPULSA 10W/40 1L
search
  • Olie KROON EXPULSA 10W/40 1L

Olie KROON EXPULSA 10W/40 1L

På fjernlager
Leveringstid 3-5 hverdage
114,00 DKK
Antal

Kroon Olie: Kroon Expulsa 10W/40 til 4-Takts Scooter

Kroon Expulsa 10W/40 motorolie er den ideelle løsning til din 4-takts scooter. Denne olie er designet til at levere optimal ydeevne og beskyttelse for motorer, der kræver den bedste pleje. Uanset om du bruger din scooter til daglig pendling eller til længere ture, vil Kroon Expulsa 10W/40 sikre, at din motor fungerer effektivt og pålideligt.

Kvalitet og Pålidelighed med Kroon Olie

Kroon er et velkendt navn inden for motorolier, og med Kroon Expulsa 10W/40 får du ikke bare en almindelig olie; du får en premium kvalitet, der er specielt udviklet til at imødekomme kravene fra 4-takts scootermotorer. Denne olie er formuleret med avancerede tilsætningsstoffer, der reducerer slid og forbedrer smøring, hvilket resulterer i en længere levetid for din motor.

Kroon olie er kendt for sine høje standarder og pålidelighed, hvilket gør den til et foretrukket valg blandt scooter-ejere. Også under hårde kørselsforhold leverer denne olie fremragende beskyttelse mod slid og varme, hvilket sikrer, at din scooter altid er i topform.

Fordele ved Kroon Expulsa 10W/40

  1. Optimal Smøring: Kroon Expulsa 10W/40 sikrer, at alle bevægelige dele i din scootermotor får den nødvendige smøring, hvilket reducerer friktion og slid.

  2. Høj Temperaturstabilitet: Denne olie er designet til at modstå høje temperaturer, hvilket gør den ideel til både bykørsel og lange ture. Du kan være sikker på, at din motor forbliver beskyttet, selv under de mest krævende forhold.

  3. Effektiv Rensning: Kroon olie indeholder specielle rensende additiver, der hjælper med at holde motoren ren og fri for aflejringer. Dette forbedrer motorens ydeevne og sikrer, at den fungerer optimalt.

  4. Let At Påføre: Med sin flydende konsistens er Kroon Expulsa 10W/40 nem at påføre, hvilket gør olieskiftet hurtigere og mere effektivt.

  5. Kompatibilitet: Denne olie er kompatibel med de fleste 4-takts scootermotorer, hvilket gør den til et alsidigt valg for scooter-ejere.

Specifikationer

  • Type: Motorolie til 4-takts scooter
  • Viscositet: 10W/40
  • Størrelse: 1 liter
  • Emballage: Leveres i kasser af 12

Hvordan Bruges Kroon Expulsa 10W/40?

For at sikre, at din scooter kører optimalt, anbefales det at skifte til Kroon Expulsa 10W/40 ved det næste olieskift. Start med at tjekke din scootermodeller og sikre, at denne olie er kompatibel med din motor. Følg derefter producentens anvisninger for olieskift, og sørg for at fylde den korrekte mængde olie i motoren.

Afslutning

Med Kroon Expulsa 10W/40 motorolie får du ikke kun en olie, der leverer pålidelig ydeevne, men også en olie, der beskytter din motor mod slid og skader. Den høje kvalitet og de avancerede egenskaber gør Kroon olie til et førsteklasses valg for enhver scooter-ejer, der ønsker at maksimere sin scooterns ydeevne og levetid. Vælg Kroon Expulsa 10W/40 og oplev forskellen, når det kommer til motorpleje og beskyttelse!