• Kun online
Gearhjul for 50T, 4-B, BCD-104 Gates Carbon Drive
search
  • Gearhjul for 50T, 4-B, BCD-104 Gates Carbon Drive
  • Gearhjul for 50T, 4-B, BCD-104 Gates Carbon Drive
  • Gearhjul for 50T, 4-B, BCD-104 Gates Carbon Drive
  • Gearhjul for 50T, 4-B, BCD-104 Gates Carbon Drive

Gearhjul for 50T, 4-B, BCD-104 Gates Carbon Drive

På fjernlager
Leveringstid 3-5 hverdage
1.089,00 DKK
Antal

Gates Carbon Drive er et kraftfuldt og pålideligt drevsystem til enhver cykel. Ren, støjsvag og lav vedligeholdelse, det er de egenskaber, der kendetegner alle Gates Carbon Drive produkter. De forskellige Gates Carbon Drive System-varianter er specielt udviklet til forskellige områder af cykling. Det betyder, at der altid kan tilbydes et optimalt passende produkt til ethvert område.

CDX-serien er toppen af ​​Gates Carbon Drive-drevteknologi. CDX står for de bedste materialer, de højeste produktionsstandarder og innovative designløsninger. CDX-komponenter garanterer maksimal effektivitet og holdbarhed med perfekt funktion. Dette gør dem til det oplagte valg for alle, der bruger deres cykel eller elcykel dagligt, overdrevent eller som sportsudstyr, 365 dage om året, under de højeste belastninger, under alle ruteforhold og i al slags vejr. Gates CDX bælter har ekstra forstærkede kulfibre og en særlig slidstærk polyurethan slidbane. CDX-komponenter er de stærkeste og mest holdbare carbon-drevkomponenter og er derfor ideel til brug på mountainbikes og EMTB'er med centermotorer og høje drejningsmomenter.

Gates Carbon Drive er opkaldt efter de avancerede kulfibertråde, der giver deres remme deres overlegne styrke - og overgår ISO-standarden for kæder. Kulfiber har et utroligt styrke-til-vægt-forhold, der gør remme lige så stærke som stål, men reducerer vægten til en brøkdel. I modsætning til kæder strækker remme sig aldrig. Gates carbonforstærkede remme er parret med Gates patenterede CenterTrack™ tandhjul, som giver brancheførende holdbarhed og ydeevne.

Gates klinger til remtræk er fremstillet af lette, robuste og rustfrie legeringer, CDX og CDX:BLACK klingerne er det bedste valg til lange ture, barsk terrænkørsel og elcykler.



S​PECIFIKATIONER

Produkttype: Klinge
Montering: 4-bolt 104mm BCD

Finish / Farve: Sort anodiseret

Tandantal: 50

Monteringsmåde: 4-bolt 104mm BCD

Pitch: 11

Materiale: 6061 Aluminium




 

App til måling af remspænding

Gates Carbon Drive app måler remspændingen lydmæssigt. Du skal bare slå på remmen som en guitarstreng og bruge mikrofonen på telefonen til at aflæse vibrationsfrekvensen. Sammenlign remmens frekvens med det medfølgende diagram for at se, om spændingen skal justeres. Se hvordan du gør i denne YouTube video:

 

 src=
 

Download app’en til Ihone eller Android her:

iPhone

Android

 

 

 

 

CDXF450
4260510062370
10

Cykeldele Gear & Transmission Klinger
Ingen Tags