• Kun online
Regnbukser BASIL Skane XXL herre Jet Black
search
  • Regnbukser BASIL Skane XXL herre Jet Black
  • Regnbukser BASIL Skane XXL herre Jet Black

Regnbukser BASIL Skane XXL herre Jet Black

På fjernlager
Leveringstid 3-5 hverdage
732,00 DKK
Antal

Skane-serien er Bluesign ceretificeret og lavet til brug, som cykelregntøj eller funktionelt og smart fritidstøj Skane er Basils topserie.
Skåae regnbukserne er sporty og praktiske. De er specielt designet til cyklister, der kræver det bedste i cykeltøj Det betyder blandt andet, at bukserne sidder tæt selv i en høj hastighed og ikke blafre. Takket være brugen af ​​2-vejs stretchmateriale og ergonomiske sømme på knæene passer bukserne perfekt og er yderst behagelige at cykle i. Dette skyldes også dels den justerbare linning med en ekstra snor og de justerbare ben med velcrolukning. Den næsten fulde åbning på siden af buksebenene giver dig mulighed for hurtigt og behageligt at trække bukserne på. Flap bag lynlåsen sikrer, at dine bukser forbliver tørre under selv de kraftigste regnbyger. Bukserne er ekstrem åndbare, vindtætte og vandtætte takket være T-Fabric: 10.000 WP og 10.000 MVP. Stoffet er også forsynet med en DWR-belægning, der afviser regnvand. Reflekterende detaljer foran og bagpå giver optimal synlighed i mørket. Skane regnbukserne leveres i en opbevaringspose.

 

HVORDAN PASSER SKANE REGNBUKSERNE?

Vælg din normale størrelse, hvis du bruger Skane regn­jakke over en skjorte, bluse eller t-shirt. Vælg en størrelse større, hvis du bruger Skane-regnjakken over en jakke eller en tyk sweater, så du kan bevæge dig komfortabelt i jakken. Skane kommer i både en model til kvinder og en til mænd for optimal pasform.

 

FUNKTIONER:

  • Materiale: 100% polyester med 2-vejs stretch
  • Indfarvede reflekser
  • Ekstrem vindtæt og vandtæt og åndbar: T-Fabric 10.000 WP og 10.000 MVP
  • Bukseben kan åbnes i siden i hele buksebenets længde
  • Produceret i henhold til Bluesign® miljømærket

 

 

KORT OM  BLUESIGN©

Produktion af alt fra high-end beklædningsgenstande til omskiftelig modetøj involvere typisk miljøbelastende produkter og processor. De mest forurenende dele af tekstilproduktionen finder sted under farvning og eft­erbehandling. 85% af alt vand, 80% af al energi og 65% af alle kemikalier, der bruges til at producere tøj, bruges alene i farvning og efterbehandlingen (f.eks. behandling med lugthæmmende og vandafvisende materialer).Fordi størstedelen af ressourcerne i tekstilproduktion bruges i disse faser, fokusere, Bluesign© sin indsats på netop farvning og efterbehandling af tøjproduk­tionen. Download evt. vores PDF med mere information nom Bluesign© nedenfor

BASIL
40057
8715019400575
10

Beklædning Beklædning | Mænd Regntøj Bukser
Ingen Tags

Produktinformation:

Materiale
100% polyester Bluesign
Størrelse
XXL
Køn
Herre
Farve
Jet black