• Kun online
Foldedæk MAXXIS IKON MTB 29x2,20
search
  • Foldedæk MAXXIS IKON MTB 29x2,20

Foldedæk MAXXIS IKON MTB 29x2,20

På fjernlager
Leveringstid 3-5 hverdage
361,00 DKK
Antal

Maxxis Ikon XC Dæk – Alsidigt Dæk til XC-Cykling

Maxxis Ikon er et alsidigt XC-dæk, designet til at levere enestående ydeevne under en lang række forhold. Med en ETRTO størrelse på 57-622 og en vægt på kun 689 g, er dette dæk skabt til både konkurrencecykling og fritidsture. Dækket har en 60 TPI (Threads Per Inch) konstruktion, hvilket giver det både styrke og fleksibilitet.

Forudsigelig Håndtering og Høj Rullehastighed
Maxxis Ikon er kendt for sin forudsigelige håndtering, der sikrer stabilitet og kontrol på varieret terræn, fra mudrede stier til tørre grusveje. Den specielle slidbane design gør, at dækket ruller hurtigt, hvilket giver dig mulighed for at opnå høj fart uden at gå på kompromis med grebet.

EXO Protection
Dækket er også udstyret med EXO beskyttelse, der beskytter mod snitskader og punkteringer, hvilket gør det til et pålideligt valg for mountainbike-entusiaster, der ønsker at køre uden bekymringer.

Ideelt for Hvem?
Maxxis Ikon appellerer til en bred vifte af kunder, herunder:

  • XC-racere: Cykelryttere, der deltager i konkurrencer og har brug for et dæk, der giver høj rullehastighed og effektiv greb.
  • Slopestyle-atleter: Maxxis' slopestyle-atleter vælger også Ikon for sin alsidighed og evne til at håndtere forskellige terrænformer.
  • Fritidscyklister: Cykelentusiaster, der elsker at udforske skovstier og grusveje, vil finde dette dæk ideelt til deres eventyr.

Konklusion
Maxxis Ikon er et fremragende valg for dem, der søger et dæk, der kombinerer hastighed, holdbarhed og pålidelighed. Uanset om du er en konkurrencerytter eller en weekendkriger, vil Ikon dæk give dig den ydeevne, du har brug for til at tage din cykling til næste niveau

FUNKTIONER:
 
ETRTO 57-622 60 TPI EXO/TR
Dual compound (bedst til tørre, hårde forhold)
60 TPI + EXO (generel XC-brug)
Tubeless Ready
Kategori: XC
Vægt: 689 g

Anbefalet brug: Alle XC sporforhold
Anbefalet montering: For eller bag



 
MAXXIS
MX-710629220
4717784029214
10

Cykeldele Dæk Foldedæk

Produktinformation:

Dæk bredde
2,20
Dæk diameter
29"